Sajtóközlemény

2015 I 06 I 30

Sajtóközlemény

Gépipari telephely korszerűsítése a GyapiNet Bt-nél

A Gyapinet Bt. 28,95 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Dél-Dunántúli Operatív Program, Telephelyfejlesztés a területi kohézióért című pályázati felhívás keretében. A 48,24 millió forint összköltségvetésű projektből gépipari telephely korszerűsítése valósult meg.

A pályázati konstrukció célja a vállalkozások működési helyszínéül szolgáló meglévő, működő telephelyek modernizációja és bővítése, a telephelyek kihasználtságának növelése a KKV-k versenyképességének megőrzése, fokozása érdekében.

A Telephelyfejlesztés a Gyapinet Bt.-nél című, DDOP-1.1.1/D-14-2014-0012 számú projekt keretében a 7693 Pécs (Hird), Szövőgyár u. 20., 48037 hrsz. alatt korszerűsítettük telephelyünket az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap 60 %-os vissza nem térítendő támogatása segítéségével.

A GyapiNet Bt. 2002-ben családi vállalkozásként jött létre. Tevékenységi köreink: gépipari fémmegmunkálás, fémipari alkatrészek készítése-javítása, informatikai szolgáltatások.

A beruházás eredményeként új munkahelyeket tudunk teremteni, ezzel is elősegítjük a helyi gazdaság fejlődését.  A projekt keretében megvalósuló beruházással növelni tudjuk termelési kapacitásunkat is, hiszen a korszerűsített üzemcsarnok perifériajavításhoz szükséges eszközökkel is felszerelt.

A modern üzem létesítésével javíthatjuk termelékenységünket, így alacsonyabb költségekkel tudjuk előállítani termékeinket.

A „Telephelyfejlesztés a területi kohézióért” című pályázati kiíráson 28 949 254 forintos támogatást elnyert, 48 248 757 forint összköltségvetésű fejlesztés 2015. június 30-án fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

További információ kérhető:

GYAPINET BT.
E-mail: info@gyapinet.hu
Honlap: www.gyapinet.hu

 

Mutasd a térképetBezárás

Kapcsolat

Ha kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot

Telefon

Ifj. Wágner György
+36 30 530 9669

Email

support@gyapinet.hu

Címünk

7693 Pécs-Hird
Szövőgyár utca 20.