• Rendszer

  üzemeltetés

 • Informatikai

  biztonság

 • VPN

  megoldások

 • Műszaki

  tanácsadás

 • Rendszer

  integráció

 • Hibajegy

  kezelés

Rólunk

Cégünk a felhasználó támogatás terén igen tág határok között skálázható szolgáltatásaival áll az Ügyfelek rendelkezésére. Szolgáltatási tevékenységünk lefedi a legalapvetőbbtől egészen a teljes körű – az Ügyfelek komplex informatikai támogatását is magába foglaló – szolgáltatásokig terjedő területet, figyelembe véve a Felhasználók egyéni igényeit és pénzügyi lehetőségeit. Saját gyártású, minősített, illetve brand eszközök (számítógépek, perifériák, komplett rendszerek) kereskedelmétől, azok teljes életciklusig tartó szerviz-támogatásán át, egyéb értéknövelt szolgáltatásokkal (szoftverdisztribúció, alkalmazásfejlesztés, rendszerintegráció, erőforrás-kihelyezés, stb.) állunk Felhasználóink rendelkezésére.

Szolgáltatásaink

Hálózatok tervezése, kivitelezése

Egy cég vagy intézmény informatikai infrastruktúrájának kialakítása sok elem gondos összehangolását kívánja, amelyet a GyapiNet képzett szakemberei az egyedi igényeinek megfelelően végeznek el.

Rendszerintegráció

Széles körű tapasztalattal rendelkezünk az informatikai projektek megvalósítása területén, a néhány felhasználós rendszerektől kezdve az országos, illetve nemzetközi hálózatokig egyaránt. A rendszerintegráció során a már meglévő hardver és szoftver eszközök valamint az új eszközök és alkalmazások egységes rendszerbe foglalása, az egyes elemek illesztése, összehangolása történik.

Informatikai biztonság

A GyapiNet – sok éves tapasztalatát ötvözve a legújabb technológiákkal és módszertannal – a vállalati, intézményi informatikai biztonság kialakítására is vállalkozik, amely több lépcsőből álló folyamat során – egy akár már működő állapotból is – egy fokozott, szervezett biztonsági állapotot hoz létre.

Szerviz szolgáltatás, outsourcing

Az GyapiNet magasan képzett szerviz mérnöki és technikusi állománya gyors és megbízható szolgáltatást biztosít ügyfelei számára.

Rendszerüzemeltetés

Asztali számítógépek, notebookok, szerverek és perifériáik teljeskörű üzemeltetése. Az üzemeltetési szolgáltatás keretén belül biztosítjuk a számítógépek és a szerverek proaktív felügyeletét.

VPN megoldások

Napjainkban elengedhetetlen a telephelyek költséghatékony, de biztonságos összeköttetésének biztosítása, és az, hogy szükség esetén a távoli felhasználók hozzáférhessenek a vállalati hálózathoz.

Biztonság, felügyelet

Szolgáltatásaink között található a vírusvédelmi termékek felügyelete és proaktív incidens menedzsmentje, valamint Internet határvédelmi eszközök, tűzfalak, proxy-k, IDS/IPS rendszerek üzemeltetése.

Műszaki tanácsadás

Szakembereink jelentős tapasztalattal rendelkeznek nagy megbízhatóságú rendszerek tervezésében, bevezetésében és tovább fejlesztésében. Kiemelt szakterületünk a meglévő on-premise rendszerek felhő transzformációja.

Hibajegykezelés

Saját fejlesztésű hibajegykezelő rendszerünkben folyamatosan nyomon követhetik ügyfeleink az általuk tett bejelentések állapotát, a ráfordított munkát, illetve későbbiek folyamán is visszakereshetik a számukra fontos bejegyzéseket.

Tekintse meg munkáinkat

Munkáink

×

img

Veritas Biztonsági mentés

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy cég számára az egyik legnagyobb veszélyforrás az adatok elvesztése, ezért szakembereink több megbízható mentőszoftver ismeretében tudják kiválasztani az Ön számára a legmegfelelőbbet. A Veritas terméke professzionális adatmentést biztosít, akár merevlemezre, mágnesszalagra. Hivatalos partnerként és viszonteladóként a GyapiNet Bt. teljeskörű felmérést biztosít az ön igényeihez.

Ezt a mentőszoftvert első sorban közép és nagyvállalatok számára ajánljuk.

img

Veeam Biztonsági mentés

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy cég számára az egyik legnagyobb veszélyforrás az adatok elvesztése, ezért szakembereink több megbízható mentőszoftver ismeretében tudják kiválasztani az Ön számára a legmegfelelőbbet. A Veeam terméke professzionális adatmentést biztosít, akár merevlemezre, mágnesszalagra.

A biztonsági mentést és a replikációt egyetlen megoldásban egyesítve növeli a biztonsági mentés értékét, ugyanakkor a VMware vSphere és Microsoft Hyper-V környezetek számára újraértelmezi az adatvédelmet.

A Veeam azonban sokkal többet nyújt a biztonsági mentésnél. Kihasználjuk a virtualizálást, a tárolást és a felhőtechnológiákat, hogy 15 percnél rövidebb elfogadható üzemen kívüli időt és elfogadható adatvesztést (RTPO™) tegyünk lehetővé az ÖSSZES alkalmazás és adat esetében, nagy sebességű helyreállítási, adatvesztés-elkerülési, hitelesített védelmi, adathasznosítási és mindenre kiterjedő láthatósági lehetőségeket kínálva.

img

Symantec Endpoint Protection

A Symantec Endpoint Protection rugalmas és átfogó megoldás, amely bármilyen méretű szervezet számára biztosítani tudja azokat a képességeket, amelyekre most van szükségük – úgy, hogy azokat később is saját igényeikre szabhatják.

 • Átfogó, felsőkategóriás biztonsági portfólió – egyetlen ügynökkel és kezelőkonzollal.
 • Vírusvédelmet, kémprogram-elhárítást, behatolásvédelmet, illetve eszköz- és alkalmazáskezelést biztosít, és ezek a funkciók tetszés szerint ki- és bekapcsolhatók.
 • A legújabb technológiákat használja, így nagymértékben javítja a felhasználói élményt és a teljesítményt minden méretű rendszeren.
 • Egy külön licenc megvásárolásával hálózati hozzáférés-vezérlési funkciókat nyújt.
 • Versenyképes árú, így még több értéket nyújt befektetéséért – proaktív védelmet nyújt az ismeretlen fenyegetések és nulladik napi támadások ellen, a versenytársak termékekeit használó ügyfelek számára pedig különleges árengedményeket is igénybe vehetnek.

img

ESET Endpoint Antivirus Workstation Protection

A NOD32 Antivirus System beépített moduljai segítségével állandó memóriarezidens fájlvédelmet (AMON modul), Microsoft dokumentumvédelmet (DMON modul), levelezés- és böngészés-védelmet (IMON modul) valamint kézi indítású, tetszés szerint ütemezhető víruskeresőt (NOD32 modul) kínál. A modulok kezelése rendkívül egyszerű, gyakorlatilag nincs szükség külön beállításokra.

Az ESET NOD32 Antivirus vírusvédelme a díjnyertes ThreatSense technológián alapszik, mely a NOD32 antivírus korábbi változataiban már bizonyította megbízhatóságát. Az ESET NOD32 Antivirus a mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen károkozók ellen is, így felhasználói az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, melyek ellenszerét még senki sem készítette el.

img

Microsoft Exchange Server

Cégünk hivatalos Microsoft partnerként bátran ajánlja ügyfelei számára az Exchange Szervert, mellyel  

img

Microsoft Hyper-V

img

FailOver Cluster

img

Microsoft Hyper-V Replica

Csapatunk

img

Ifj. Wágner György

CEO

Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit...

img

Fülöp György

Webfejlesztő, Webdesign

Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit...

img

Bartalovics Milán

Rendszermérnök, Webdesign

Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit...

img

Ita Roland

img

Kingl Nándor

img

Dobozy Péter

img

Bálint Mária

TérképBezárás

Kapcsolat

Telefonszám

Ifj. Wágner György
+36 30 530 9669

Email

support@gyapinet.hu

Cím

7693 Pécs-Hird
Szövőgyár utca 20.