Pályázati lehetőség

 
Compagnie logo
 
 
 
 
 
 

Pályázati lehetőség

 

Fejlesztené cége informatikai megoldásait? Ha igen, akkor egy kiváló pályázati lehetőségről tájékoztatnánk!

 
Vállalkozz digitálisan!
 
 
 
 
 
 

MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA

 

Program kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget. A kormányzati támogatással létrehozott projekt arra törekszik, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy cég életében, amely kiváltja a hagyományos papír alapú feladatvégzést, vagy a meglévő, korszerűtlenné vált informatikai megoldások cseréjét eredményezi. Bővebben:http://vallalkozzdigitalisan.hu/a_projektrol.html

 
 
 
 
 
 

Cégünk bekerült a program minősített szállítói közé, és teljes körű szolgáltatásokat nyújt a pályázaton való induláshoz.

 
RÓLUNK
 
 
 
 

Mit jelent ez a velünk induló számára?


Ingyenes előminősítést: Megvizsgáljuk leendő partner vállalkozásainkat és ezek alapján összeállítjuk a lehetőségeket (megpályázható összeg, ezen kivitelezhető fejlesztések).

 

Sikerdíjas pályázatírást: Ha az előminősítés alapján az adott cégnek érdemes indulnia a pályázaton, akkor elkészítjük a pályázati anyagát. Ezért csak a pályázat elnyerését követően kell fizetnie sikerdíjat.

 

Fejlesztések elvégzése: A korábban meghatározott fejlesztések kivitelezését teljes körűen el tudjuk látni. Legyen szó vállalatirányítási rendszer bevezetéséről, vagy akár komplett eszközpark cseréjéről, kiépítéséről.

 

Extra kedvezmények: Az ingyenes előminősítésen felül biztosítunk több kedvezményt is velünk indulók számára (szolgáltatási díj kedvezmény, erp rendszerhez ingyenes szerver biztosítása, stb). Konkrét kedvezményeket az igények alapján tudjuk meghatározni, ezért kérem keresse kollégánkat!

 
 
 

Mire pályázhat?


A kormányzati támogatással létrehozott projekt arra törekszik, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy cég életében, amely kiváltja a hagyományos papír alapú feladatvégzést, vagy a meglévő, korszerűtlenné vált informatikai megoldások cseréjét eredményezi. Az egyik ilyen lehetőség vállalatirányítási szoftver bevezetése. A GyapiNet Bt. által fejlesztett OfficeSite vállalatirányítási szoftvert is be lehet vezetni a pályázat keretében. A szoftver legfontosabb moduljai:

 
 
 
 
featured image
 

Pénzügy

 
 
featured image
 

Értékesítés

 
 
featured image
 

Gyártás

 
featured image
 

Beszerzés

 
 
featured image
 

Raktárkezelés

 
 
featured image
 

Bejelentés kezelés

 
 
BŐVEBBEN
 

Ha a pályázat és szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését

Keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:
gyorgy.fulop@gyapinet.hu
70 / 639 0936

TérképBezárás

Kapcsolat

Telefonszám

Ifj. Wágner György
+36 30 530 9669

Email

support@gyapinet.hu

Cím

7693 Pécs-Hird
Szövőgyár utca 20.