• WEBOLDAL

  KÉSZÍTÉS

 • DOMAIN +

  TÁRHELY

 • WEB

  DESIGN

 • WEB

  PROGAMOZÁS

Rólunk

Milyen weboldalakban, online alkalmazásokban tudunk segítségére lenni?

Legyen szó egy egyszerű bemutatkozó oldalról, vagy egy több ezer terméket kezelő webshopról, mindent meg tudunk oldani. A weboldal elkészítési folyamatok során sem ismerünk akadályt. Design, programozás, adatbázis tervezés? Megbírkózunk velük. Álmodja meg weboldalát, mi elkészítjük.

Technika

Weboldalaink saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerrel, a CS CMS-el (CleanSite Content Management System) készítjük. Ennek a keretrendszernek köszönhetően akár Ön is egyszerűen frissítheti oldalait, kezelheti ügyfeleit, vagy megtekintheti oldala statisztikai adatait. Másik előnye a saját keretrendszernek, hogy az ebből adódó technikai megkötések nélkül teljesíthetjük az megrendelő kívánságait. Alkalmazott technikák, programozási nyelvek: Html, Css, Js, Php, Pgsql, Jquery...

Karbantartás

Természetesen a weboldala elkészítése után sem hagyjuk magára. Igény esetén vállaljuk weboldala frissítését.

Kérje ajánlatunkat

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje ajánlatunkat emailben (gyorgy.wagner@gyapinet.hu), telefonon (30 / 530 9669), vagy kapcsolat űrlapunk segítségével

Szolgáltatásaink

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Weboldalaink saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerrel, a CS CMS-el (CleanSite Content Management System) készítjük. Ennek a keretrendszernek köszönhetően akár Ön is egyszerűen frissítheti oldalait, kezelheti ügyfeleit, vagy megtekintheti oldala statisztikai adatait. Másik előnye a saját keretrendszernek, hogy az ebből adódó technikai megkötések nélkül teljesíthetjük az megrendelő kívánságait. Alkalmazott technikák, programozási nyelvek: Html, Css, Js, Php, Pgsql, Jquery...

DOMAIN + TÁRHELY

A nálunk megrendelt weboldalakhoz automatikusan biztosítjuk a tárhelyet és igény esetén a domain nevét is regisztráljuk/átregisztráljuk. 100%-os üzembiztonság érdekében ajánljuk a mi tárhelyünket, így kiszűrve az esetleges idegen tárhely kieséséből származó kellemetlenségeket. A fő tárhelyünkön csak a cleansite.hu által készített weboldalak kapnak helyet, azonban lehetőséget biztosítunk másoknak is weboldaluk elhelyezésére egy külön tárhelyen.

WEBDESIGN

Weboldala egyik legfontosabb tulajdonsága a megjelenés. Fő szempontok az esztétikus megjelenés, valamint a felhasználóbarát felépítés. Grafikusaink a design-t az Ön elképzeléseihez és/vagy a céges arculatához igazítják, ügyelve az átláthatóságra és használhatóságra. Mondja el elképzeléseit, mi elkészítjük ez alapját a tervet és Önnel egyeztetve addig finomítjuk, míg teljesen el nem nyeri tetszését.

WEBPROGAMOZÁS

Ha már meglévő designal rendelkezik, de korábbi webfejlesztője nem tudja vállalni oldala további karbantartását, fejlesztését, befejezését? Bizza ránk a webprogramozást. Meglévő weboldalát átalakítjuk, modernizáljuk. 

Tekintse meg munkáinkat

Gyakran Ismételt kérdések

Ha most lett ügyfelünk, vagy még nem tudja, hogy mellettünk dönt e, érdemes elolvasnia ezt az oldalt. Sok kérdésre megtalálhatja a választ. Ha mégsem, kapcsolat űrlapon keresztül tegye fel nekünk kérdését, hátha mások számára is hasznos információt tartalmaz.

HOL TEKINTHETEM MEG EMAIL POSTAFIÓKOM?

E-mailjeinek megtekintésére több lehetősége is van:

Belép a weboldala admin felületére, majd a láblécben az e-mail linkre klikkel, és a rendszer automatikusan beléptetni (egy új ablakban) az e-mail postafiókjába.

A webmail.domain-nevem.hu oldalon egy webes felületen megadva felhasználónevét, valamint jelszavát beléphet, és megtekintheti e-mailjeit. 

Vagy egy asztali alkalmazást (pl.: Mozilla Thunderbird) is használhat. A beállításhoz szükséges adatokat kérje ügyfélszolgálatunkon, vagy a webmail belépés után (mielőtt még levelező programot választana) klikkeljen a levelező kliens beállítása ikonra.

MI A KÜLÖNBSÉG A STATIKUS ÉS A DINAMIKUS OLDALAK KÖZÖTT?

Az alapvető különbség a felhasználói interakciók lehetőségében és az adott oldalak frissülésében van. Statikus oldalak megváltozásához az adott oldalhoz tartozó tartalmat "kézzel" szükséges szerkesztenünk, valamint a felhasználók semmilyen módon nem reagálhatnak az adott tartalomra, valamint nem változtathatják az adott oldalt. Dinamikus oldalak esetében a tartalom külső beavatkozás nélkül (előre meghatározott feltételek szerint) is változhat és/vagy a felhasználók is beavatkozhatnak, reagálhatnak az adott tartalomra.

MI AZ A CMS?

Content Management System, azaz tartalomkezelő rendszer. Egy weboldal, aminek tartalma egy adminisztrációs felületen keresztül könnyen frissíthető, akár a tulajdonos által is, minden előképzettség és programozói tudás nélkül is.

ELFELEJTETTEM E-MAIL JELSZAVAM, HOL KAPOK ÚJAT?

Ügyfélszolgálatunkon kérhet újat. Mi kiküldjük Önnek új jelszavát, majd ezt megváltoztathatja az első belépést követően bármikor.

HOL TUDOK BELÉPNI OLDALAM ADMIN FELÜLETÉRE?

Weboldala domain neve után a böngészőbe írva az admin felület elérését : /admin.php. ( Teljes példa: pelda-domain.hu/admin.php.) Majd ezt követően adja meg felhasználónevét és jelszavát!

HOGYAN TUDOM MEGVÁLTOZTATNI E-MAIL POSTAFIÓKOM JELSZAVÁT?

A webmail.domain-nevem.hu oldalon régi jelszavát és felhasználónevét megadva beléphet, majd a megfelelő ikonra klikkelve módosíthatja jelszavát.

ELFELEJTETTEM ADMIN JELSZAVAM/FELHASZNÁLÓNEVEM. MI A TEENDŐ?

Ügyfélszolgálatunkon kérhet újat. Mi kiküldjük Önnek új jelszavát, majd ezt megváltoztathatja az első belépést követően bármikor.

MIT JELENT A CLEANSITE CMS ?

Gyapinet Bt. csapata által fejlesztett CMS rendszer.

Nem találtam amit keresek!

Munkáink

×

Hírek

További hírek...

TérképBezárás

Kapcsolat

Telefonszám

Ifj. Wágner György
+36 30 530 9669

Email

support@gyapinet.hu

Cím

7693 Pécs-Hird
Szövőgyár utca 20.