Valami kedves
szöveg

Get UPdate

Check Instagram POst

Kik vagyunk mi?

A GyapiNet egy családi alapokon nyugvó, több évtizedes múltra visszatekintő stabil vállalkozás. A mechatronika minden ágazatát magába foglalva a gépipari egyedi gyártás, az informatikai rendszerüzemeltetés, a szoftverfejlesztés és az elektronikai megoldások terén rendelkezünk nagy tapasztalattal. Ügyfeleink komplex igényeire rugalmasan reagálva kínálunk megbízható, minőségi megoldásokat. Erőforrásaink hatékony és optimális kihasználásával a mindennapok rutinfeladatai mellett a különleges (a piacon még nem jelenlévő) elképzelések megvalósításával járulunk hozzá ügyfeleink sikereihez.

factory
A person using an AI tool

Egyedi megoldásokat

Olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek szükség szerint kombinálják a mechanikai, az elektronikai és az informatikai területeket, hogy egyedi és hatékony megoldásokat nyújtsunk ügyfeleink számára. Széles körű termékskálával rendelkezünk, amely mechatronikai termékeket és megoldásokat tartalmaz az ipar számos területén, mint például az gyártás és termelés, az élelmiszeripar, a dohányipar, az energia szektor és az építőipar. Az általunk kínált termékek között találhatók IT rendszerek, egyedi fejlesztésű szoftverek, automatizált rendszerek, szállító rendszerek, hajtásrendszerek, szenzorok és vezérlőegységek.

Csapatunk

A csapatunk része egyedülálló és sokszínű szakemberekből áll, akik szenvedélyesen dolgoznak egy közös cél érdekében. Mindannyian büszkék vagyunk azokra az eredményekre, amelyeket együtt értünk el, és hatalmas energiát fektettünk abba, hogy tovább fejlesszük szakmai képességeinket.