Valami kedves
szöveg

Get UPdate

Check Instagram POst

WEB ÉS
ALKALMAZÁS FEJLESZTÉS

A web alapú és egyedi mobil alkalmazások fejlesztése egyre nagyobb területet fed le a mai IT területen. Nagy tapasztalattal, saját keretrendszerrel, és több referenciával rendelkezünk az alábbi területeken.

Többek között egyéni megrendeléseket teljesítünk, de szerepet vállalunk vállalatirányítási rendszerek, webáruházak, projektnyilvántartó rendszerek, és egyedi mobilapplikáció fejlesztésekben is.

Átláthatóság, kommunikáció

Egyedi projektmenedzsmentünk és nyilvántartásunk lehetővé teszi a folyamatos kommunikációt partnereinkkel, hogy részesei lehessenek a fejlesztésnek, illetve folyamatosan nyomonkövethessék a saját megrendeléseik állapotát. Erre hoztuk létre saját rendszerünkben az ügyfélportál - helpdesk felületet, ahol ezeket az állapotokat kezeljük, dokumentáljuk.

Nem dobozos termék..

Egy igény esetén elsőként rendszertervet készítünk, amit folyamatos egyeztetések mellett optimalizálunk. A rendszerterv alapján kapunk egy körülbelüli ráfordítás kalkulációt, melyből árajánlatot tudunk készíteni. Ennek elfogadása esetén megkezdjük az első verzió fejlesztését, ami mellett ciklikusan tartunk megbeszéléseket az ügyféllel, hogy ellenőrizni tudja a megfelelő irányt. Ezt a lehetőséget demó platformnak hívjuk, melyhez rendszermérnökeink biztosítanak megfelelő tárhelyet szervereinken, és megadják azt a megfelelő támogatást, amihez a fejlesztésnek szüksége van, így mivel minden egy helyen készül, a fejlesztési időt is jelentősen csökkenti, hogy nem külső szolgáltatást veszünk igénybe. A fejlesztett projekt után lehetőséget adunk support (támogatási) időszakra, de a szoftver a saját szervereinken is tud üzemelni a továbbiakban.

Naprakész szolgáltatás

Törekszünk arra, hogy szoftvereinket - fejlesztéseinket folyamatosan frissítsük, hiszen ahogyan az internet változik, a szoftvereknek utánkövetésre van szükségük.

  • Támogatás
  • Folyamatos monitorozás

Ha csak egy weboldal..

Egyedi CMS keretrendszerünkkel lehetővé tesszük, hogy az Ön által választott dizájn alapján elkészített weboldalt bármikor módosítani lehessen.

  • Egyedi megvalósítás
  • Saját igények szerint

Data Science

Adatgyűjtő és továbbító rendszereink segítségével akár külső szoftverek adatbázis implementációját tudjuk biztosítani egy egyedi, Ön által elképzelt rendszerben.

  • Adatimplementálás
  • Akár elektronikai fejlesztéssel együtt

Megoldásaink: Válaszok az alapvető kérdésekre

Mi a teendőm, ha van egy projektem, de nem tudom, hogy milyen irányban induljak?

Várjuk megkeresését az eddig kitalált koncepcióval a support@gyapinet.hu címünkre, melynek elemzése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és együtt átbeszéljük, megtervezzük projektet. A legjobb tudásunk szerint adunk tanácsokat és ötleteket, melyek miatt a legjobbat tudjuk kihozni a tervből.

Hogyan működik egy CMS rendszer?

A CMS rendszerek alapvetően egy szerkesztő, és egy megjelenítő felület kapcsolatára épülnek. Weboldala, rendszere felületét egy tartalomkezelő modulból lehet szerkeszteni, mely egy frissítés után közvetlenül a weboldaladon is látszik. Ezt a felületet hívjuk admin felületnek, ahová egy egyedi felhasználónév - jelszó kombinációval lehet bejelentkezni. Ez a lényege a dinamikus weboldalaknak, de megrendelésében igényelheti statikusként is, ilyenkor mi töltjük fel az adatokat.

Mi a különbség a dinamikus és statikus weboldalak között?

Az alapvető különbség a felhasználói interakciók lehetőségében és az adott oldalak frissülésében van. Statikus oldalak megváltozásához az adott oldalhoz tartozó tartalmat "kézzel" szükséges szerkesztenünk, valamint a felhasználók semmilyen módon nem reagálhatnak az adott tartalomra, valamint nem változtathatják az adott oldalt. Dinamikus oldalak esetében a tartalom külső beavatkozás nélkül (előre meghatározott feltételek szerint) is változhat és/vagy a felhasználók is beavatkozhatnak, reagálhatnak az adott tartalomra.

Mit jelent a Cleansite CMS?

Gyapinet Bt. csapata által fejlesztett CMS rendszer.

Válassza GyapiNet IT Megoldásait, és lépjen velünk a digitális siker útjára!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen tartanánk Önnel egy megbeszélést.
Kompetenciáink