Valami kedves
szöveg

Get UPdate

Check Instagram POst

Gép és alkatrészgyártás

Az első telephely Pécsett az alapítók lakhelyén volt. A termelés egy kis műhelyben folyt. Induláskor egy fő állandó létszám mellett alkalmi munkavállalók dolgoztak. Első megrendeléseink egyszerűbb anyagmegmunkálások voltak. Az új termékek előállítása mellett javításra is vállalkoztunk, vállalkozunk. Minden munkát elvállaltunk, így a kezdeti kis műhelyt kinőttük, és 2007-ben Pécs-Hirden megvásároltuk első ipari tevékenység végzésére alkalmas körülbelül 250 m2-es csarnokunkat. Itt már nagyobb létszámban komolyabb termelést tudunk végezni, több megrendelőt tudunk kiszolgálni. Folyamtos fejlődésünknek, és jelenlegi fejlesztéseinknek köszönhetően az üzemcsarnok mérete meghaladja az 1 000 m2-t.

A tevékenységünk jellege, munkaszervezés vonatkozásában, egyedi termék, gép és gépegység gyártása, összeállítása. Ezért a gépeink, berendezéseink univerzálisak, minden igényt kielégítenek.

Egyedi alkatrészek

Fémipari területen manapság már hiányszakmának számító gépi forgácsolókat alkalmazunk, akik hagyományos gépeken kis szériaszámú egyedi alkatrészeket gyártanak. Ebben az ágazatban, oly mértékben elterjedtek a CNC vezérléssel rendelkező gépek hogy a hagyományos gépek területén hiány jelentkezett, és túlkereslet van rá. Ezt kihasználva a jelenlegi fejlesztéseink során is beszerzésre kerül több hagyományos eszköz is, tovább növelve ezen területen is kapacitásunkat. Természetesen rendelkezünk CNC gépekkel is és ezen a területen is folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat. A rendeléseink alapján 1 hónapra előre pontosan látjuk megrendeléseinket, és előre tudunk gazdálkodni az erőforrásainkkal. Vevőink között alapvetően olyan gyártók vannak akik egyedi gépeket, termékeket gyártanak az ügyfeleik részére, és az ehhez szükséges alkatrészeket mi gyártjuk (pl. nyomdaipari gyártók, hajógyárak, mérleggyártók, élelmiszeripari gyártók, autóipar, egészségügyi gépgyártók). Az ügyfeleink között megtalálható a BAT dohánygyár is ahová a napi gyártáshoz szükséges gépek kopó/fogyó alkatrészeit gyártjuk.Egészségügyi gépekhez alkatrészeket, részegységeket gyártunk a Siemens és a GE gyáraknak Továbbá szállítottunk gyártó robotsorhoz egységeket az Audi és a VW gyáraknak.

Géppark

www logo

2db CNC megmunkáló központ Milltronics RH 20

Munkaasztal mérete: 1370 x 405 mm
Mozgás-tartomány: 1015 x 510 x 610 mm
A gépek 24 férőhelyes szerszámtárral rendelkeznek, és automata szerszámbeméréssel vannak felszerelve. A 24-es szerszámtár lehetővé teszi a bonyolult alkatrészek megmunkálását is igen rövid időn belül. A gépek teljesen új beszerzések, kopásmentes, nagy pontosságú megmunkálásra alkalmasak.

www logo

2db CNC eszterga EEN-320

Legnagyobb megmunkálási méretek: D300 x 750
Megmunkálási pontosság: 0,01 mm

www logo

Palást és furatköszörű KU 250-02

A legnagyobb köszörülhető átmérő: 250 mm
A legnagyobb köszörülhető hossz: 700 mm
Megmunkálási pontosság: 0,003 mm

www logo

Síkköszörűgép MC3 372B

A legnagyobb köszörülhető hossz: 1000 mm
A legnagyobb köszörülhető szélesség: 350 mm
A legnagyobb köszörülhető magasság: 300 mm
Megmunkálási pontosság: 0,005 mm

www logo

Homlokkerék fogazógép ZFW2

A munkadarab legnagyobb átmérője: 710 mm
A legnagyobb fogazható modul: 8 modulVálassza GyapiNet IT Megoldásait, és lépjen velünk a digitális siker útjára!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen tartanánk Önnel egy megbeszélést.
Kompetenciáink